Αρνείται ο ΟΠΕΚΕΠΕ εμπλοκή σε αυτοκτονία κτηνοτρόφου

Ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που συνδέουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ με αυτοχειρία κτηνοτρόφου εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Διευκρινιστικές οδηγίες για τα παραστατικά εξόφλησης συναλλαγών στα μέτρα του ΠΑΑ παρέχει στου επενδυτές ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με σχετική εγκύκλιό του που δημοσιεύεται στη Διαύγεια.
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Με αφορμή κακόβουλες και δυσφημιστικές, όπως τις χαρακτηρίζει, αναρτήσεις και δημοσιεύματα που επιχειρούν να τον εμπλέξουν στο θλιβερό περιστατικό της αυτοκτονίας κτηνοτρόφου, «η ηγεσία του Οργανισμού εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα και να επισημάνει στους «συγγραφείς» των εν λόγω αναρτήσεων και δημοσιευμάτων τα ακόλουθα: Οι εργαζόμενοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, ασκούν και θα συνεχίσουν να ασκούν καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση τα καθήκοντά τους, παρά τον περιορισμένο αριθμό τους σε περιφερειακό κυρίως επίπεδο και μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Παρά τις δυσκολίες αυτές, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και οι εργαζόμενοί του διεκπεραίωσαν με επιτυχία, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, έναν πολύ μεγάλο όγκο πληρωμών προς τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο της χώρας μας, σύμφωνα με το υφιστάμενο ευρωπαϊκό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο. Η Διοίκηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την αμφισβήτηση και την υπονόμευση του έργου και του ηθικού των εργαζομένων του και δηλώνει ότι σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων αναρτήσεων ή δημοσιευμάτων επιφυλάσσεται να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα για την υπεράσπισή τους, καθώς και για την προάσπιση του έργου και του κύρους του Οργανισμού».

-Διαφήμιση-
Delegate