Διαγωνισμός φωτογραφίας για το χωριό των πελαργών στον Πόρο Έβρου

Το χωριό Πόρος του Έβρου στη 15η Συνάντηση των Ευρωπαϊκών Χωριών Πελαργών στην Ελβετίας
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Διαγωνισμός φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Φεστιβάλ στον Πόρο, το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016», στον Έβρο.

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στις 10 και 11 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Φεστιβάλ στον Πόρο και στις 11 Ιουνίου θα γίνει η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ.

-Διαφήμιση-

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας θα έχει χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ.

Ο οικισμός του Πόρου ανακηρύχθηκε επίσημα από τον οργανισμό euroNATUR ως «Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016», διάκριση μοναδική σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς αποτελεί σημαντικό τόπο για τη διατήρηση και αναπαραγωγή των πελαργών.

Ο οργανισμός euroNATUR θα απονείμει στον οικισμό του Πόρου βραβείο για τη διάκρισή του αυτή στο φεστιβάλ με τίτλο «Πόρος- Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016» που θα γίνει στις 10 και 11 Ιουνίου 2016 στον Πόρο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κέντρο ενημέρωσης στον Πόρο, δακτυλιώσεις, ξεναγήσεις, δημιουργική απασχόληση και κατασκευές, διαγωνισμό φωτογραφίας, δρώμενα και λαϊκή παράδοση, ποδηλατοδρομία, επιστημονική διερεύνηση και παραδοσιακό γλέντι με σημείο αναφοράς τους πελαργούς και τόπο διεξαγωγής τον Πόρο.

-Διαφήμιση-
Delegate