ΕΒΟΛ: Διαμαρτυρία με αποκλεισμό του καταστήματος της Carrefour – Μαρινόπουλος στο Βόλο

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου σε έκτακτη συνεδρίασή του, με διευρυμένη σύνθεση παρουσία αγροτών, κτηνοτρόφων, εργαζομένων και καταναλωτών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΒΟΛ αναφέρει:

«Παρά την νέα παράταση πληρωμής που έδωσε η ΕΒΟΛ στην αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις της για πληρωμή των οφειλών της.

Επίσης ουδεμία ανταπόκριση της οικογένειας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΌΥ υπήρξε σε σχετική επιστολή των κτηνοτρόφων καθόσον η οφειλή προς την ΕΒΟΛ αφορά απαίτηση προς τους ίδιους , οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ευαισθησία.

Κατόπιν τούτου η ΕΒΟΛ σφράγισε όλες τις επιταγές και προχωρά  άμεσα στην είσπραξή τους δια της δικαστικής οδού.

Παράλληλα συμφώνησε με την πρόταση των καταναλωτών και των εργαζομένων της ΕΒΟΛ για διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με αποκλεισμό του καταστήματος της αλυσίδας CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ επί της οδού Λαρίσης στο Βόλο, τόσο από εργαζομένους όσο και από καταναλωτές.

Επίσης απεφασίσθη η σύγκληση για δεύτερη φορά  Γενικής Συνέλευσης των αγροτών και κτηνοτρόφων  προκειμένου ν’ αποφασίσουν τα επόμενα στάδια των κινητοποιήσεων.

Θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει αποκλεισμός και όλων των καταστημάτων της αλυσίδας στο Βόλο, όπως είχε γίνει πρόσφατα καθώς και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση, όπου θα συμμετέχουν οι αγρότες με τα γεωργικά τους μηχανήματα και οι κτηνοτρόφοι με τα ζώα τους».

-Διαφήμιση-
Delegate