Θεματικό Εργαστήριο για το ούζο στη Λέσβο

Θεματικό Εργαστήριο για το ούζο στη Λέσβο
-Διαφήμιση-
Delegate

Το πρώτο Θεματικό Εργαστήριο που αφορά το Ούζο διεξήχθη στη Μυτιλήνη, παρουσία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας, Χριστιάνας Καλογήρου, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Αδαμίδη, επιχειρηματιών και εμπλεκομένων στον κλάδο.

Το Θεματικό Εργαστήριο διεξήχθη στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της Στρατηγικής για την Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα και αποτελεί το πρώτο από τα 5 συνολικά Εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στα νησιά της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, θα γίνουν αντίστοιχες επιχειρηματικές συναντήσεις για τη μαστίχα, το κρασί, το λάδι, και τον τουρισμό.

Ζητούμενο των συναντήσεων αυτών, όπως δήλωσε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, είναι η ικανοποιητική συνεργασία μεταξύ επιχειρηματικού κόσμου και διοίκησης στη διαδικασία σχεδιασμού των προγραμμάτων, ώστε αυτά να μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

-Διαφήμιση-

Ο κύκλος των συναντήσεων καθώς και άλλες αντίστοιχες συνεργασίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον, ενώ δημιουργείται ηλεκτρονικός χώρος αποτύπωσης ιδεών.