Μέχρι 26 Νοεμβρίου 2016 οι επιθεωρήσεις των ψεκαστικών

Κατασχέθηκε ποσότητα φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην Νυμφαία
-Διαφήμιση-
Delegate

Υποχρέωση να προχωρήσουν μέχρι τις 26 Νοεμβρίου σε μια τουλάχιστον επιθεώρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά μηχανήματα) έχουν οι αγρότες, όπως υπενθυμίζει με σχετική ανάρτησή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας.

Η Περιφέρεια Λάρισας παραθέτει επίσης και αναλυτική λίστα με τους εξουσιοδοτημένων από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής σταθμών επιθεώρησης.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η Π.Ε. Λάρισας, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν.4036/2012 όλοι οι αγρότες που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων(ψεκαστικά μηχανήματα) υποχρεούνται μέχρι 26 Νοεμβρίου 2016 να κάνουν τουλάχιστον μία επιθεώρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικό).

-Διαφήμιση-

 Οι επιθεωρήσεις θα γίνονται από εξουσιοδοτημένους από την υπηρεσία μας Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.

«Τους εξουσιοδοτημένους Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων από την Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας και Κτην/κής Π.Ε. Λάρισας θα τους βρείτε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε. Η κατάσταση αυτή θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις νέες εξουσιοδοτήσεις», καταλήγει το σημείωμα.