Πώς θα γίνει η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών αγροτών προς τη ΔΕΗ

Πώς θα γίνει η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών αγροτών προς τη ΔΕΗ
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή θα μπορούν οι αγρότες να αποπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την ΔΕΗ, όπως αποφάσισε στις 10 Μαρτίου το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, από τους 206.317 δικαιούχους αγροτικού τιμολογίου, οι 23.207 (11,2%) έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, συνολικού ύψους 100,8 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 86,7% του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών (116,2 εκατ. ευρώ) των δικαιούχων αγροτικού τιμολογίου.

-Διαφήμιση-

«Η ΔΕΗ, για μια ακόμη φορά στηρίζει την αγροτική δραστηριότητα, και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο τόσο για την ίδια όσο και για τη χώρα μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκης.

Και προσθέτει: «Αναμένουμε από τους αγρότες να ανταποκριθούν σε αυτή τη γενναία ρύθμιση και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, προϋπόθεση για να εξακολουθήσει η Επιχείρηση να παίζει τον κοινωνικό της ρόλο, στηρίζοντας όλους τους καταναλωτές και την ελληνική οικονομία. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των λίγων μετατρέπεται σε επιβάρυνση των πολλών».

-Διαφήμιση-
Delegate