Τα τρόφιμα που καταστρέφονται στη κατάψυξη

Τα τρόφιμα που καταστρέφονται στη κατάψυξη
-Ειδική έκδοση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πολλοί είναι εκείνοι που λόγω χρόνου ή υποχρεώσεων φτιάχνουν μεγάλες μερίδες φαγητού και τις τοποθετούν στη κατάψυξη ώστε να αποφύγουν το μαγείρεμα την επόμενη μέρα. Αν και είναι εύκολη λύση πολλά είναι τα τρόφιμα που δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες και γίνονται ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να τοποθετούνται στη κατάψυξη είναι: το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά, τα αβγά, τα φαγητά που έχουμε τηγανίσει, ο καφές, τα μαγειρεμένα ζυμαρικά, οι σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού, το αβοκάντο και οι πατάτες.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Είναι προτιμότερο να τοποθετήσετε τα προϊόντα αυτά στο ψυγείο και να τα καταναλώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress