Τσιοτίνας σε Αποστόλου: Νόμοι όπως ο 4384 απαιτούν τη συναίνεση των συνεταιριστών και διάλογο

-Διαφήμιση-
Delegate

Κατάμεστο ήταν το Πνευματικό  κέντρο του Δήμου Τρίπολης  όπου έδωσε το παρών (την Πέμπτη 23/6) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου προκειμένου να ενημερώσει τους αγρότες για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Πελοπόννησο.

Όταν άρχισε ο διάλογος με τους εκπροσώπους φορέων πρώτος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας «Η Ένωση», Θανάσης Τσιοτίνας που άρχισε να καταγράφει τις αντιρρήσεις του κατά άρθρο για το νέο Νόμο 4384/2016 που αφορά τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, προκαλώντας την δυσαρέσκεια του Υπουργού. Ο κ. Τσιοτίνας τόνισε ότι αυτοί οι Νόμοι απαιτούν την συναίνεση των συνεταιριστών και διάλογο. 

Τσιοτίνας σε Αποστόλου: Οι Νόμοι απαιτούν τη συναίνεση των αγροτών και διάλογο

-Διαφήμιση-

Στόχος της ημερίδας που οργάνωσε το Υπουργείο ήταν πέρα από την ενημέρωση των αγροτών να ανοιχθεί και ένας διάλογος για το προβλήματα που υπάρχουν. Στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Αποστόλου τόνισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να υποστηρίξει ότι όλα έγιναν καλά αλλά υπήρξαν προβλήματα, λάθη, παραλείψεις και καθυστερήσεις. Αυτό που έχει σημασία τόνισε ο  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ότι «μέσα από το πρόγραμμα Αγροτικής ανάπτυξης αλλά και την αλλαγή της Αγροτικής Νομοθεσίας είναι ότι πραγματοποιούμαι μία μικρή επανάσταση».

Τσιοτίνας σε Αποστόλου: Οι Νόμοι απαιτούν τη συναίνεση των αγροτών και διάλογο

Γιώργος Αργυρίου

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην «ΥΧ» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24/6