Διαβάστε στην «ΥΧ»: Αισιόδοξες προβλέψεις για το βαμβάκι

Οι εκτιμήσεις γεννούν χαμόγελα για ελάχιστη καθαρή τιμή στα 50 λεπτά το κιλό στον παραγωγό.

-ΤΡΥΓΟΣ: Λίγα τα κιλά, καλά όμως τα λεφτά

Ελπίζουν οι αμπελουργοί για αυξημένες τιμές

Διαβάστε ακόμη στο φύλλο της «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 19 Αυγούστου: 

-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Μίνι παροχές με μάξι εισφορές υγείας

Οι αξιώσεις των δανειστών και πόσο θα αυξηθούν από 1η Ιανουαρίου 2017 οι εισφορές υγείας των αγροτών αν περάσει η ρύθμιση που προωθούν

-ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ: Έπιασε τόπο το κλίμα φόβου

Με 17 λεπτά έκλεισαν πολλοί παραγωγοί, έως και 19,5 λεπτά το κιλό δίνουν μύλοι για εξαιρετικές ποιότητες

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΟΛΑΣ (Γενικός Διευθυντής ΑΣ Θεσπρωτίας): «Η σύγχυση αποκτά… καταστατικές αρχές, απουσιάζει όμως η πραγματικότητα»

-ΑΛΟΗ: Το φυτό που… θεραπεύει αδιέξοδα

Πώς βοήθησε ένα νέο αγρότη να πετύχει

-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Σκοτώνουν τα καϊκια και το πνεύμα της Ελλάδας

Μια παράδοση χιλιάδων ετών σβήνει από μια ευρωπαϊκή οδηγία

-ΕΒΖ: Ξεμπλόκαραν τα 5 εκατ. ευρώ, πληρώθηκαν οι τευτλοπαραγωγοί

-Μπίζα: Τα άγνωστα όσπρια που από οικιακή καλλιέργεια βαδίζουν προς τη μαζική παραγωγή στην Κρήτη

-Ηλεία: Ωριμάζουν οι συνθήκες για δημιουργία Ομάδας Παραγωγών μετά την ένταξη της μαύρης κορινθιακής σταφίδας στη συνδεδεμένη

-Η σφήκα απειλεί τις καστανιές της Δυτικής Φθιώτιδας

Τη βιολογική καταπολέμηση προτείνει το υπουργείο Αγροτικής ΑνάπτυĄης

Aκόμα:

-Ώθηση στα θερμοκήπια δίνει η γεωθερμία

H Selecta Hellas παντρεύει την περιβαλλοντική προστασία με θέσεις εργασίας

-Ακτινίδια Πυργετού: Η άριστη ποιοτικά παραγωγή επιτρέπει χαμόγελα και αισιοδοξία, στο τραπέζι πρόταση για αποκλειστική βιοκαλλιέργεια

-Ο κτηνοτρόφος, η ασχετοσύνη του εφοριακού και οι ανευθυνοϋπεύθυνοι της δημόσιας διοίκησης: Μια ιστορία που αναδεικνύει τις Συμπληγάδες που καλούνται να περάσουν στην καθημερινότητά τους οι αγρότες

-Το Yoleni’s αποκτά σάρκα και οστά και εγκαινιάζει το πρώτο φυσικό κατάστημα: Το γνωστό ηλεκτρονικό delicatessern παραδοσιακών προϊόντων γυρίζει σελίδα

-Κόντρα στις δυσκολίες προσπαθεί να επιβιώσει η πρωτογενής παραγωγή στην Τήλο

-Γλυκόπικρη γεύση αφήνουν τα καρπούζια στον παραγωγό λίγο πριν την αυλαία της φετινής σεζόν

01-48.indd