Επένδυση μέσα στην κρίση για τα Συσκευαστήρια Λυκοσκούφη

Επένδυση μέσα στην κρίση για τα Συσκευαστήρια Λυκοσκούφη
Η προοπτική είναι οι εργαζόμενοι να αυξηθούν από 120, που είναι σήμερα, σε 240!

Αν και η γενική εικόνα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης είναι ότι κάθε προσπάθεια για ανάπτυξη έχει σταματήσει και κάθε επενδυτική κίνηση έχει βαλτώσει, αυτό δεν φάνηκε να αγγίζει την εταιρεία EXTRA FRUIT SA, που ανήκει στον Στέλιο Λυκοσκούφη.

Μια επένδυση 5 εκατ. ευρώ το 2014, που ολοκληρώθηκε μέσα στο 2015 και διήρκησε 14 μήνες, σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο συνήθες τουλάχιστον για την Αργολίδα, που έχει πολλά χρόνια να δει εταιρείες να αναπτύσσονται και να κοιτάνε το μέλλον με αυτοπεποιήθηση.

Συσκευαστήρια Λυκοσκούφη Ο Στέλιος Λυκοσκούφης δηλώνει στην «ΥΧ»: «Το πελατολόγιό μας είναι τέτοιο που μας έδωσε το κίνητρο και τη δύναμη να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου συσκευαστηρίου, που θα έχει δυνατότητες ανάπτυξης και επέκτασης σε άλλα προϊόντα, ώστε να λειτουργεί όλο τον χρόνο. Κάνουμε αργά, αλλά σταθερά και προσεγμένα βήματα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήδη, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε βερύκοκα και σταφύλια και έχουμε κάνει όλες τις κινήσεις, ώστε να δημιουργήσουμε και μία νέα σειρά παραγωγής στο συσκευαστήριο».

Αυτήν τη στιγμή, το συσκευαστήριο απασχολεί 120 άτομα και η προοπτική είναι να γίνουν τα διπλάσια ακριβώς, με εργασία όλο τον χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο συσκευαστήριο απασχολούσε μόνο 55 άτομα.

Γιώργος Αργυρίου