Εσύ ποιο δέντρο είσαι?

Εσύ ποιό δέντρο είσαι?

Το τεστ είναι απλό. Πες μου ποιο δέντρο προτιμάς και θα σου πω, τι τύπος είσαι. Μην κάθεσαι να το αναλύσεις. Ρίξε μια ματιά σε κάθε ένα σκίτσο και άφησε χωρίς δεύτερη σκέψη, τον εαυτό σου να αποφασίσει σε ποιο ρίχνει… ψήφο εμπιστοσύνης. Διάλεξες; Ωραία. Έλα να δούμε τι λέει η επιλογή σου για τον χαρακτήρα σου.

1. Γενναιόδωρος και τέρας ηθικής! Η αυτοβελτίωση είναι ο σκοπός της ζωής σου και οι φιλοδοξίες σου ατελείωτες. Βάζεις τον πήχυ ψηλά και εργάζεσαι με προσήλωση να τον ξεπεράσεις. Οι άνθρωποι γύρω σου, σου βγάζουν το όνομα ότι είσαι δύσκολος στην επικοινωνία, δύσκολος στις απαιτήσεις, εγωιστής και εργασιομανής! Πόσο έξω πέφτουν! Εσύ ξέρεις καλά, ότι εργάζεσε σκληρά, αλλά από εγωισμο δεν έχεις ούτε ελάχιστο. Εργάζεσαι, γιατί θέλεις να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Γιατί αγαπάς όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον μέχρι να… σου κάνουν κακό. Αλλά ακόμα και σ” αυτή την περίπτωση, πάλι τους αγαπάς όλους! Ελάχιστοι άνθρωποι τελικά εκτιμούν αυτό που κάνεις, τόσο όσο σου αξίζει!

2. Ειλικρινής και γεμάτος κέφι. Υπεύθυνος άνθρωπος. Σου αρέσει να φροντίζεις τους γύρω σου. Επενδύεις στην σκληρή δουλειά και αποδέχεσαι την μια ευθύνη μετά την άλλη, χωρίς να σε τσακίζει το βάρος τους. Ξεχωρίζεις για την φωτεινή σου προσωπικότητα, την γρήγορη σκέψη σου και τον πνευματώδη χαρακτήρα σου. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να σε εμπιστεύονται εύκολα. Έχεις πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθείς και να κρατήσεις πάνω σου την προσοχή όλων.

3. Είσαι και έξυπνος και καλός άνθρωπος και μεγάλος στοχαστής! Οι σκέψεις και οι ιδέες σου, είναι η μεγάλη σου περιουσία. Σου αρέσει να απομονώνεσαι και να χάνεσαι σ΄αυτές. Εσωστρεφής άνθρωπος, επιζητάς τη συντροφιά μόνο, όσων αγαπούν την γνώση και τη μάθηση. Μ” αυτούς περνάς ώρες συζητώντας θέματα ηθικής. Προσπαθείς να κάνεις το σωστό, ακόμα και όταν η πλειοψηφία της κοινωνίας διαφωνεί μαζί σου.

4. Είσαι μοναδικός. One of a kind! Οξυδερκής, διαισθητικός και λιγουλάκι ιδιόμορφος! Δύσκολα θα βρείς κάποιον να σου μοιάζει. Συχνά σε παρεξηγούν και αυτό σε πληγώνει. Αλλά χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χώρο! Για να αναπτύξεις την δημιουργικότητά σου, επιζητάς τον σεβασμό, των γύρω σου.Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους, που βλέπουν καθαρά, την φωτεινή και την σκοτεινή πλευρά της ζωής! Πολύ συναισθηματικός τύπος…

5. Γεμάτος αυτοπεποίθηση και πάντα επικεφαλής! Μότο ζωής; «I” ll do it my way» Εξαιρετικά αυτάρκης, ξέρεις πως να παραμένεις ισχυρός τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους δικούς σου ανθρώπους! Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις αλλά και δεν διστάζεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Το μόνο που απαιτείς από τους άλλους, είναι η ειλικρίνεια. Δέχεσαι την αλήθεια, όσο κι αν πονάει.

6. Ευγενικός και ευαίσθητος άνθρωπος, αναπτύσσεις εύκολα σχέσεις, με τον κόσμο γύρω σου. Έχεις πολλούς φίλους και χαίρεσαι να τους βοηθάς. Είναι κι αυτή η αύρα σου -θερμή και φωτεινή- που κάνει όποιον βρίσκεται δίπλα σου, να νοιώθει καλά. Η αυτοβελτίωση, καθημερινή σου έννοια! Στόχος σου; Να είσαι ακόμη πιο ενδιαφέρον, διορατικός και μοναδικός. Περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, θέλεις να αγαπάς. Έχεις ανάγκη την αγάπη. Είσαι έτοιμος να αγαπήσεις, ακόμα και αυτούς, που δεν θα σε αγαπήσουν ποτέ.

7. Ευαίσθητος άνθρωπος, ευχαριστημένος και με κατανόηση. Γεννημένος να ακούς τους άλλους και να τους δέχεσαι χωρίς να κριτικάρεις. Πιστεύεις ότι ο καθένας, γεννήθηκε για ένα μοναδικό ταξίδι ζωής. Είσαι ανοικτός σε νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Το άγχος για σένα, είναι άγνωστη λέξη, καθώς σπάνια ανησυχείς. Καταφέρνετε πάντα να περνάτε καλά και να μην χάνετε τον δρόμο σας.

8. Γοητευτικός και δρατήριος, ξέρεις πάντα να κάνεις τους άλλους να γελούν. Ζεις σε αρμονία με το σύμπαν, είσαι αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Ποτέ δεν θα πεις όχι για μια ακόμα περιπέτεια. Δεν σταματάς να εκπλήσσεις τους γύρω σου, αλλά αυτό ακριβώς είσαι! Αυθεντικός. Έτσι είσαι εσύ! Έχεις πολλά ενδιαφέροντα, όμως πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο να σου τραβήξει την προσοχή και να θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτό!

9. Αισιόδοξος και τυχερός. Πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα δώρο. Και προσπαθείς να την ζήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Περήφανος για τα επιτεύγματά σου και πάντα έτοιμος να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς. Έχεις μια υγιή προσέγγιση της ζωής. Το ποτήρι για σένα, είναι πάντα, μισογεμάτο. Κάθε στιγμή, είναι μια ευκαιρία να συγχωρέσεις, να μάθεις και να ωριμάσεις, καθώς πιστεύεις πως η ζωή, είναι πολύ μικρή, για να τη ζήσεις μίζερα!