Κάθισε ο κουρνιαχτός

γράφει ο Δραγάτης

Δράγατης

Σε περιόδους σαν και αυτή, που το μέγιστο θέμα του προσφυγικού… σκεπάζουν τα πάντα, η εύρεση ειδήσεων, παραπολιτικών κ.α. από τον αγροτικό χώρο, αν δεν είναι ακατόρθωτη υπόθεση, είναι σίγουρα πολύ δύσκολη. Έχοντας μάλιστα καθίσει και ο κουρνιαχτός των μπλόκων, στην Αχαρνών ανασυντάσσουν δυνάμεις και εύχονται το επόμενο πρόβλημα να καθυστερήσει όσο το δυνατών περισσότερο.

Μετά τι;

Τα ενδο-οροφικά της Βάθης (μεταξύ 2ου και 6ου) για το ποιος θα υπογράψει την ΚΥΑ της κλωστικής, τα έχουμε επισημάνει… και όλοι αναρωτιούνται με ποια αφορμή θα γίνει το επόμενο μεγάλο μπαμ. Λίγο που το σκέφτομαι, μάλλον, με το ασφαλιστικό. Ήδη ο Μπούτας προαναγγέλλει νέα κάθοδο στην Αθήνα. Φαίνεται ότι έμαθε τόσο καλά τα διαδικαστικά και πώς να διοργανώνει σωστές διαμαρτυρίες που είπε να μην το αφήσει… και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς.

Υπάρχει σωτηρία;

Την υπόλοιπη επικαιρότητα απασχόλησε η Τζολί και η συνάντησή της με τον Τσίπρα. Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει σωτηρία. Που, δεν λέω, πιασάρικο δημοσιογραφικά θέμα, αλλά αυτό ήταν το point; Το τετ α τετ των δύο σταρ (καθένας στον τομέα του); Στη χώρα αυτή θα μάθουμε ποτέ να αξιολογούμε τη σημαντικότητα των θεμάτων; Κάπως έτσι δεν χάνεται η ουσία σε όλα;

Ανάπτυξη;

Όπως για παράδειγμα βγαίνουμε και διαφημίζουμε το νέο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο ΠΑΑ. Μας απασχολεί όλους πότε θα βγουν οι πρώτες προκηρύξεις. Γιατί κανείς δεν ασχολείται με το πώς θα αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος που μέχρι και σήμερα έχουν σαν αποτέλεσμα να μην έχουν απορροφηθεί τα κονδύλια του Μπαλτατζή; Όπως κάναμε τον Μπαλτατζή, θα κάνουμε και το νέο; Ωραία ανάπτυξη.