Στην Ροδόπη βρέθηκε ο Α. Γεωργιάδης – Επισκέφθηκε την Περιφέρεια και την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης

Στην Ροδόπη βρέθηκε ο Α. Γεωργιάδης - Επισκέφθηκε την Περιφέρεια και την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης

Στην Ροδόπη βρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκινώντας την επίσκεψή του από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στην συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο ενημερώθηκε γύρω από τα θέματα της περιφέρειας και κυρίως για τον στρατηγικό σχεδιασμό, την πορεία του ΕΣΠΑ, τα προβλήματα των ζωονόσων. Επίσης, συζήτησαν για τα προβλήματα των επιχειρήσεων στην περιοχή της ΠΑΜΘ σε σχέση με τις συνθήκες ίδρυσης και λειτουργίας των αντίστοιχων στην Βουλγαρία  και ο κ. Μέτιος τού ζήτησε να είναι αρωγός και σύμμαχος της περιοχής.

adonisvergina

Ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε στον περιφερειάρχη καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε και δήλωσε ότι θα στηρίξει την περιφέρεια σε κάθε θέμα που θα προκύψει.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης  και ξεναγήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Πολιτόπουλο. Μετά το πέρας της ξενάγησής του στις εγκαταστάσεις, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μεταξύ άλλων και την λειτουργία του πλέον σύγχρονου βυνοποιείου της Ευρώπης, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Πριν λίγο επισκέφθηκα ένα ελληνικό θαύμα, την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Μπύρα Βεργίνα και τσάι Tuvunu. Σκίζουν».