Συνέδριο: «Έξυπνες Λύσεις θεματικού τουρισμού στην Ηπείρο»

Συνέδριο: «Έξυπνες Λύσεις θεματικού τουρισμού στην Ηπείρο»

Ιωάννινα 22.03.2016 – Η Περιφέρεια Ηπείρου σας προσκαλεί στο Τελικό Συνέδριο που διοργανώνει με θέμα: «Έξυπνες Λύσεις για την προώθηση του θεματικού τουρισμού στην περιοχή της Ηπείρου», την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.30 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου

“ADRIATIC ROUTE – Adriatic Route for Thematic Tourism”.

Το εν λόγω έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Περιφέρεια αφού ενισχύει μία σπουδαία δράση, αυτή της ανάδειξης και προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην περιοχή της Αδριατικής δίνοντας έμφαση στον τομέα της Γαστρονομίας και της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας.

Η εκδήλωση αποτελεί την επισφράγιση της επιτυχημένης διεκπεραίωσης του έργου που θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και την αναλυτική αναφορά στις επιμέρους δράσεις και εφαρμογές που συνέθεσαν τον πυρήνα της υλοποίησης του. Καταξιωμένοι επαγγελματίες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη της ομάδας έργου, ο κ. Γιώργος Στρογγυλόπουλος, Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Γιώργος Γιαννής, καθηγητής ΕΜΠ και ο κ.  Γιώργος Τάσσος, ξενοδόχος και εκπρόσωπος του ΣΕΤΕ, θα παρουσιάσουν μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες τους σημαντικές πτυχές του έργου ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και ξένοι εταίροι που συμμετείχαν στις δράσεις και διαθέτουν αξιόλογη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Στο τελευταίο σκέλος της εκδήλωσης, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των εταίρων του έργου για την από κοινού προώθηση του τουρισμού στην Αδριατική.

Το έργο Adriatic Route for Thematic Tourism έχει χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας IPA Adriatic CBC 2007/2013 – Μέτρο 3.3 Δίκτυα Επικοινωνιών.