Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φαντασία Γεύσεων με Σερραϊκό Άρωμα

23 Απριλίου 2016 - 24 Απριλίου 2016

Φαντασία Γεύσεων με Σερραϊκό Άρωμα

«Φαντασία Γεύσεων με Σερραϊκό Άρωμα» (Good Food – Good Life). Είναι η επωνυμία της διήμερης εκδήλωσης που θα διεξαχθεί  στις 23 και 24 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Elpida Resort στις Σέρρες. Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό Μαγειρικής και Γαστρονομίας θέλοντας έτσι να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Το πλούσιο πρόγραμμα της όλης δραστηριότητας περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου θα διεξαχθεί διαγωνισμός για σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ Σερρών της Κατάρτισης των ΣΕΦ/Αρχιμαγείρων, οι οποίοι θα παρασκευάσουν λαχταριστές νοστιμιές  υπό την καθοδήγηση των  εκπαιδευτών τους.  Θα ακολουθήσει ενημερωτική  συνάντηση κατά την οποία θα αναλυθούν οι Καλές Πρακτικές και Αξίες στα ΙΕΚ, συζήτηση για τις Νέες Τάσεις στην Υψηλή Τέχνη της Μαγειρικής στο πλαίσιο της Ερευνητικής Γαστρονομίας ενώ επιπλέον υπάρχει μέριμνα και για Έκθεση Ειδικών Τοπικών Προϊόντων σε ειδικό χώρο.

Την δεύτερη μέρα του διαγωνισμού, θα παρουσιαστούν ελληνικές παραδοσιακές γευστικές δημιουργίες από Συλλόγους και Σωματεία του Ν. Σερρών και παράλληλα θα λάβουν χώρα χορευτικά δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους.

Ακολούθως, έπεται Επιχειρηματική Συνάντηση Καριέρας από Hotel  και Food Managers, οι οποίοι θα δώσουν τα «φώτα» τους για το επιχειρείν του κλάδου, θα μιλήσουν για τις  επαγγελματικές ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας  για τους αποφοίτους  αλλά και τους εκκολαπτόμενους Chef. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Τοπικών Οίνων και στρογγυλή τράπεζα για την ποιότητα, τη διατροφική και υγειονομική αξία των τροφών. Επιπλέον, την ίδια μέρα, δηλαδή την Κυριακή 24 Απριλίου το πρόγραμμα εμπεριέχει και Ειδική Εκδήλωση Ενημέρωσης για τις σύγχρονες τάσεις στην Εστιατορική και τη σύνθεση μενού, με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους Επαγγελματίες της σίτισης.  

Το Επιμελητήριο Σερρών  σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία διοργανώνει την 1η εκδήλωση «ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΑΡΩΜΑ» σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και σύμπνοιας με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών με σκοπό να προβάλει, να αναδείξει και να τονώσει την τοπική επιχειρηματικότητα και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής  και παράλληλα να αποτελέσει αυτή η δραστηριότητά του ένας ξεχωριστός τρόπος συνάντησης παραγωγών, επιχειρηματικών και επισκεπτών-καταναλωτών.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 2321099722 και 2321039971

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Απριλίου 2016
Τέλος:
24 Απριλίου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

Επιμελητήριο Σερρών
Τηλέφωνο:
23210 99720
Ιστοσελίδα:
http://www.serreschamber.gr/seres/shared/index.jsp?context=101

Χώρος Διεξαγωγής

Elpida Resort
Εξοχών 12
Σέρρες, Σερρών Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2321 020000
Ιστοσελίδα:
http://www.elpidahotel.eu/index.html