Με αποκλεισμούς δρόμων απαντούν αγρότες της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας

Με αποκλεισμούς δρόμων απαντούν αγρότες της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας

Ανυποχώρητοι είναι οι αγρότες στα μπλόκα τόσο της Πελοποννήσου όσο και της Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζοντας τους αποκλεισμούς δρόμων.

Πελοπόννησος

Μία εβδομάδα παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ισθμού, από τους αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και τη φορολόγησή τους.
 
Παράλληλα, οι αγρότες του Ισθμού κλείνουν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι από τις 11:00 έως τις 11:30, από τις 16:00 έως τις 16:30 και από τις 20:00 έως τις 20:30, καθημερινά, ενώ δεν επιτρέπουν να περάσουν αγροτικά και φορτηγά αυτοκίνητα με αγροτικά προϊόντα στην Αττική.
 
Στην Αρκαδία, για πολλοστή ημέρα οι αγρότες έκλεισαν, στις 12:00, τον αυτοκινητόδρομο στα διόδια Νεστάνης και θα τον ανοίξουν στις 17:00, με την κυκλοφορία από και προς την Κόρινθο να εκτρέπεται από την παλαιά εθνική οδό Τριπόλεως-Άργους.
 
Σε Αργολίδα και Λακωνία, παραμένουν στα μπλόκα τους, ενώ το απόγευμα οι αγρότες από το μπλόκο της Λίμνης και το μπλόκο του Βλαχιώτη, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού, παρουσιάζοντας τις διεκδικήσεις του κλάδου στην πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο, με την ευκαιρία του εορτασμού της πολιούχου της πόλης, Υπαπαντής του Κυρίου.

Αιτωλοακαρνανία

Σε αποκλεισμούς δρόμων έχουν προχωρήσει από σήμερα το πρωί αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.
 
Συγκεκριμένα, κλειστή έως τις 24:00 θα παραμείνει η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του κόμβου του Κεφαλόβρυσου, ενώ έως τις 15:00 θα παραμείνει κλειστή η περιμετρική της Ναυπάκτου, στον κόμβο του Ξηροπήγαδου.
 
Επίσης, άλλοι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έχουν κλείσει, για τρεις ώρες, τον δρόμο που ενώνει τη Βόνιτσα με τη Λευκάδα, στον κόμβου του Αγίου Νικολάου.