260 εκθέτες παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο στην «ΕΧΡΟ Πελοπόννησος»  

260 εκθέτες παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο στην
-Διαφήμιση-
Delegate

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον της 1ης έκθεσης Πελοπόννησος ΕΧΡΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Τρίπολη η συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων των επτά επιμελητηρίων που είναι συνδιοργανωτές. Να σημειωθεί ότι το ypaithros.gr και η «Ύπαιθρος Χώρα» είναι χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας ανακοίνωσε ότι στην έκθεση θα συμμετέχουν 260 εκθέτες από όλη την Πελοπόννησο καλύπτοντας πλήρως όλο το φάσμα της παραγωγικής φυσιογνωμίας.


-Διαφήμιση-
Delegate

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας,  Βασιλική Δερτιλή, μιλώντας στο ypaithros.gr τόνισε ότι: «από την αρχή ο στόχος μας ήταν μία έκθεση για όλους τους Νομούς ,για όλη την Γεωγραφική ενότητα της Πελοποννήσου». Δηλώσεις στο ypaithros.gr έκανε και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κώστας Γκαργκάσουλας σημειώνοντας ότι: «Επί της ουσίας συνενώνεται η επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου μέσω των Επιμελητηρίων»

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Κορινθίας ο κ. Αντώνης Καραχάλιος εξέφρασε την πίστη ότι: « η έκθεση αυτή θα αποτελέσει θεσμό για την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας».  Τέλος ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας κ. Άγγελος Καραμπίκας μαζί  με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την στήριξη που δίνει.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην «ΥΧ» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου