ΘΕΣγάλα: Από σήμερα φέρνει και τυροκομικά στα ΑΤΜ του

Θα πραγματοποιηθούν δωρεάν γευστικές δοκιμές

Μεγάλη η ανταπόκριση των Αθηναίων στα ΑΤΜ του ΘΕΣγάλα

Την ευκαιρία να προμηθευτούν τυροκομικά προϊόντα θα έχουν από σήμερα το απόγευμα οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας από τους Αυτόματους Πωλητές Προϊόντων του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Πλέον, εκτός από το δημοφιλές γάλα κακάο θεςCHOCO, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εφοδιάζονται με λευκό τυρί σε συσκευασίες τάπερ 400γρ σε άλμη και 200γρ vacuum, και κίτρινο ημίσκληρο τυρί σε κομμάτι 400γρ αλλά και σε φέτες -για τόστ- 200γρ.

Με αφορμή την επέκταση των δραστηριοτήτων του συνεταιρισμού, σήμερα Παρασκευή, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ, θα διενεργούνται δωρεάν γευστικές δοκιμές σε όλα τα καταστήματά του, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίσουν τα τυριά «ΘΕΣ».

Στη σχετική ανακοίνωση του συνεταιρισμού δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για το λευκό αγελαδινό και το κίτρινο ημίσκληρο τυρί, τα οποία προστέθηκαν στη γκάμα προϊόντων που προσφέρονται στα ΑΤΜ του:

“Το νέο Θες Λευκό Τυρί παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγεται από τις φάρμες των μελών του Συνεταιρισμού μας. Χαρακτηρίζεται από μεστή γεύση και συνοδεύει εξαιρετικά  ορεκτικά και σαλάτες.  Είναι επίσης κατάλληλο για μαγειρική, για πίτες και πολλούς ακόμα γευστικούς πειραματισμούς!
Το νέο Θες Ημίσκληρο Τυρί παράγεται επίσης από φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα του Συνεταιρισμού μας και είναι τρίμηνης ωρίμανσης.  Έχει διακριτική γεύση και αποτελει ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο προϊόν για snack ή μεζεδάκια, καθώς και για συνταγές που απαιτούν γευστικό λιωμένο τυρί. Κυκλοφορεί και σε πρακτική συσκευασία φέτες ιδανικό για σάντουιτς και τοστ», επισημαίνει ο ΘΕΣγάλα”.

Επιμέλεια: Νίκος Γαργαλάκος