Ανεξάρτητοι Πελοποννήσου: Συνάντηση με Αποστόλου την Κυριακή – Κλιμακώνουν τον αγώνα τους

Ανεξάρτητοι Πελοποννήσου: Συνάντηση με Αποστόλου την Κυριακή – Κλιμακώνουν τον αγώνα τους
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν είναι οι εκπρόσωποι Αγροτικών συνεταιρισμών της Πελοποννήσου, με την ίδρυση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Ανεξάρτητων συλλόγων Πελοποννήσου διαχωρίζοντας έτσι την θέση τους από τις άλλες κινήσεις παραγωγών.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12/1 στα γραφεία του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ», και στην οποία συμμετείχαν εκτός των μελών της συντονιστικής επιτροπής, και παρατηρητές από άλλους αγροτικούς συλλόγους, ήταν εμφανής η πρόθεση όλων σχεδόν των μελών να μην μπουν στη λογική του κλεισίματος των δρόμων. Επιπλέον, διατυπώθηκαν και διάφορες καινοτόμες προτάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνισθούν.

-Διαφήμιση-

Η πρώτη κίνηση θα εκδηλωθεί την Κυριακή 15/1 κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου στην Τρίπολη.

Όπως τόνισε στο ypaithros.gr η εκπρόσωπος τύπου της συντονιστικής επιτροπής Ελένη Κωστάκου: «Μετά την απόφαση της ίδρυσης ομοσπονδίας διαπιστώθηκε η πρόοδος με την ίδρυση νέων αγροτικών ανεξάρτητων συλλόγων. Σηματοδοτούμε την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων αρχής γενομένης της Κυριακής με την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Τρίπολη, όπου θα του επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας από τη Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου».

Και συμπλήρωσε: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Στον μαζικό αυτό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει ως ανεξάρτητοι αγρότες της Πελοποννήσου, λιγόψυχοι και αγροτοπατέρες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή και η προστασία του κομματικού τους χώρου, δεν χωρούν».

-Διαφήμιση-
Delegate