Θεσσαλονίκη: Ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση οικοπέδου στο δήμο Παύλου Μελά

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση οικοπέδου στο δήμο Παύλου Μελά
-Διαφήμιση-
Delegate

Πράσινο φως για την παραχώρηση ακινήτου στο δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης άναψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Β ‘ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε ότι πρόκειται για καθολικό αίτημα γονέων, εκπαιδευτικών και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για την ανεύρεση σχολικών αιθουσών κι οι άνθρωποι της περιοχής παλεύουν με την ανεργία τους. Υποστήριξε πως υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών, που αναγκάζονται να μεταβαίνουν σε άλλες περιοχές κι ήδη υπάρχουν και μελέτες κι η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ θεωρείται εξασφαλισμένη.

Ο κ.Αποστόλου απαντώντας κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου εξήγησε πως έχουν σταλεί τα σχετικά έγγραφα και στο αρμόδιο Δασαρχείο και στην Περιφέρεια καθώς μέρος του οικοπέδου είχε κριθεί αναδασωτέος χώρος και συμφώνησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να υπάρξει επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης.

-Διαφήμιση-

 Άννα Στεργίου