Από την ψαραγορά απευθείας στο πιάτο

Η «Θάλασσα» που φέρνει ψάρια και θαλασσινά ωμά ή ψημένα στο τραπέζι μας

Από την ψαραγορά απευθείας στο πιάτο

Τα δίχτυα της και στα νερά του Θερμαϊκού έριξε η αθηναϊκή αλυσίδα καταστημάτων «Thalassa Fish & Grill», που προμηθεύει με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ωμά και ψημένα, τους καταναλωτές.

Πριν από λίγες ημέρες, ξεκίνησε η λειτουργία της ψαραγοράς Θάλασσα και στη Θεσσαλονίκη και, όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Βαρβέρης, «με προσήλωση στην ποιότητα, στο φρέσκο προϊόν, στις χαμηλές τιμές και τις άριστες υπηρεσίες, προσπαθούμε να φέρουμε τους καταναλωτές πιο κοντά στα προϊόντα των ελληνικών θαλασσών».

Ο εφοδιασμός της επιχείρησης γίνεται καθημερινά από την Ιχθυόσκαλα της Ν. Μηχανιώνας. Το concept της πρωτότυπης ψαραγοράς, εκτός από την πώληση φρέσκων ψαριών και θαλασσινών, περιλαμβάνει καθάρισμα, ψήσιμο ή μαγείρεμα και παράδοση στο σπίτι, ενώ καθημερινά –όπως και Κυριακή– υπάρχει διαφορετικό μενού θαλασσινών και ορεκτικών.

gaia-sense