Υψηλής αισθητικής ξύλινα προϊόντα από τον Όλυµπο σε όλη την Ευρώπη

Από τον Όλυµπο σε όλη την Ευρώπη
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Επαναπροσδιορίζουν την αξία και τη χρήση του ξύλου, προµηθεύονται µε βιώσιµο τρόπο τις πρώτες ύλες τους, από υλικά που η φύση απορρίπτει, και καινοτοµούν στην παραγωγική διαδικασία µε τα υψηλής αισθητικής ξύλινα προϊόντα τους.

Ο λόγος για δύο αδέλφια από τον Κολινδρό Πιερίας, τον Λεωνίδα και τον Μπάµπη Σούρα, που κατάφεραν, εν µέσω κρίσης, να χτίσουν σε γερά θεµέλια την «ξύλινη» αυτοκρατορία τους, η οποία, σε ποσοστό 60%, έχει εξαγωγικό προσανατολισµό.

-Διαφήμιση-

Με έντονη τη φιλοσοφία της αειφόρου ανάπτυξης και της φιλικότητας προς το περιβάλλον και έχοντας ως κληρονοµιά την οικογενειακή παράδοση στην ξυλουργική, προµηθεύονται την πρώτη ύλη από τοπικές εκµεταλλεύσεις και εγκαταλειµµένα µέρη και επαναχρησιµοποιούν όλα όσα απορρίπτει η φύση. «Το ξύλο αποξηραίνεται µε φυσικό τρόπο και έπειτα από διάστηµα µηνών το επεξεργαζόµαστε», τονίζει ο Λεωνίδας.

Έτσι, η βελανιδιά Ολύµπου, η καρυδιά, η οξιά, η δρυς και άλλα φυσικά προϊόντα από τα Πιέρια Όρη παίρνουν αναπάντεχη χρηστική µορφή και γίνονται αξεσουάρ για το ανδρικό ντύσιµο.

-Διαφήμιση-
Delegate