Αθλιότητες χρυσαυγιτών στη Βουλή

Αθλιότητες χρυσαυγιτών στη Βουλή
-Διαφήμιση-
Delegate

Αθλιότητες ακούστηκαν – για ακόμα μια φορά – δια στόματος βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της α΄συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Αφορμή για το νέο περιστατικό με τους χρυσαυγίτες βουλευτές με πρωταγωνιστές τον αγορητή της Χ.Α. , Ευάγγελο Καρακώστα αρχικά τους Ηλία Παναγιώταρο και στη συνέχεια το Γιάννη Λαγό, ήταν η άρνηση της προέδρου της Επιτροπής να δεχτεί μία από τις τρεις δικές τους προτάσεις για κλήση εκπροσώπων φορέων,  κατά τη δεύτερη συνεδρίαση, που γίνεται αύριο 7/6.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Χαρά Καφαντάρη δήλωσε πως οι βουλευτές δεν κάλεσαν φορείς γενικότερου ενδιαφέροντος ούτε καν σχετικούς αλλά ουσιαστικά παρακλάδια της Χ.Α. κι έθεσε το θέμα της κλήσης ενός εκ των τριών φορέων, σε ψηφοφορία στο σώμα της Βουλής ( π.χ. Ένωση Εθνικιστών Δικηγόρων κ.ά.)

-Διαφήμιση-
Delegate

Βουλευτές της Χ.Α. ζήτησαν άμεσα να δεχτεί έστω μια από τις δικές τους προτάσεις, κάτι που δεν έγινε δεκτό κι άρχισαν να φωνάζουν ότι δεν γνωρίζει καν τον κανονισμό της Βουλής. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς με τους φασίστες να καταγγέλλουν το προεδρείο για «φασιστική συμπεριφορά».

Ακούστηκαν πολλές άθλιες εκφράσεις (εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε, βλάκα, γελοίε, άντε γ@*&$# κ.ά.), ενώ η πρόεδρος καλούσε επανειλημμένα τον αγορητή του ΚΚΕ, να πάρει το λόγο. Τελικά, αυτό δεν κατέστη δυνατόν και η πρόεδρος αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση για λίγα λεπτά.