Δράμα: Το Σάββατο 9/6 η έκθεση διατροφικών προϊόντων «Synergia»

Δράμα: Το Σάββατο 10/6 η έκθεση διατροφικών προϊόντων «Synergia»
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Την 4η Θρακο-Mακεδονική «Synergia» Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 8 το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Στόχος της «Synergia» είναι η δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα στους ντόπιους παραγωγούς και μεταποιητές του διατροφικού τομέα και τους επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών στην περιοχή.
Με αυτόν τον τρόπο, τα τοπικά προϊόντα θα εμφανίζονται διακριτά στην επαγγελματική κουζίνα της περιοχής κατά την τουριστική περίοδο πετυχαίνοντας μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα, αυξάνοντας την κατανάλωση, στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και ενισχύοντας την απασχόληση προς όφελος της περιφερειακής οικονομίας συνολικά.

-Διαφήμιση-

Κατά τη διάρκεια της φετινής «Synergia» προβλέπεται πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων:
1. Έκθεση τοπικών προϊόντων.
2. Ημερίδα ανταλλαγής απόψεων για την ενδοπεριφερειακή επαγγελματική συνεργασία και την παραγωγή δικτυώσεων.
3. Παρουσίαση της τοπικής περιφερειακής κουζίνας.
4. Έκθεση φωτογραφίας παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων του διατροφικού τομέα και παραδοσιακών οικιακών σκευών και εργαλείων.
5. Ενημέρωση του κοινού από διατροφολόγους για την υγιεινή (μεσογειακή) διατροφή.
6. Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες απευθείας B2B συναντήσεις όπου οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να αναπτύξουν συνεργασίες με επιχειρήσεις και φορείς.

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-
Delegate