Δυναμική η παρουσία της Αγροκτηνοτροφική ΑΕ στην Ζootechnia 2017

Δυναμική η παρουσία της Αγροκτηνοτροφική ΑΕ στην Ζootechnia 2017
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Δυναμικό και εορταστικό παρών στη φετινή Ζοοtechnia, όπου θα βρίσκεται στο περίπτερο 8, stand 9 αναμένεται να δώσει η Aγροκτηνοτροφική Α.Ε.

Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θεωρείται μια αξιοσημείωτη συνάντηση για τον κτηνοτροφικό τομέα στη χώρα μας.

-Διαφήμιση-

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας της Αγροκτηνοτροφικής στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και 25 χρόνια τώρα, οι δημιουργοί της γνώριζαν ότι δεν είναι αρκετό για μια εταιρεία απλά να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες.

«Στο περίπτερο 8, stand 9 , θα σας καλωσορίσουμε και θα  χαρούμε ιδιαίτερα να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίας μας, καθώς επίσης να σας μιλήσουμε για τις καινοτομίες που παρέχουμε βελτιώνοντας και διευκολύνοντας την ζωή του Έλληνα κτηνοτρόφου», σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της στον χώρο της κτηνοτροφίας και με την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, η Αγροκτηνοτροφική αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της Zootechnia 2017 και υπόσχεται να παραμείνει ο αξιόπιστος συνεργάτης του κτηνοτρόφου’.

Η κληρονομιά της Αγροκτηνοτροφικής 25 χρόνια τώρα είναι οι ισχυροί δεσμοί εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με πελάτες – συνεργάτες και προμηθευτές, oι οποίοι την έχουν μετατρέψει σε ηγέτη της αγοράς. Απλά συνεχίζει την προσπάθεια και θα παραμείνει πιστή στις αξίες και τις αρχές της!», καταλήγει η εταιρεία. 

-Διαφήμιση-
Delegate