Έρχεται η 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία–Θράκη»

Έρχεται η 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία–Θράκη»
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται η 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολικής Μακεδονίας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, η οποία θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου. Την έκθεση θα εγκαινιάσει η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια –Τσαρουχά. Στόχος της φετινής διοργάνωσης σύμφωνα με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο είναι η στήριξη των επιχειρήσεων, η προβολή των τοπικών προϊόντων και η αύξηση της επισκεψιμότητας στην Ροδόπη.

Όπως ανακοινώθηκε η έκθεση έχει 65 περίπτερα και σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται κάποιες συμμετοχές από την Βουλγαρία. Η 24η έκθεση είναι αφιερωμένη στα ελληνικά ποτά γι’ αυτό και το βράδυ του Σαββάτου οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν τοπικό τσίπουρο και να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς με τους χορευτές του Μορφωτικού Συλλόγου Σαρακατσάνων Θράκης και του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής «Ο Εύξεινος Πόντος».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26/11 στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί ελληνοβουλγαρικό forum με θέμα «Σχέσεις Ελλάδος Βουλγαρίας. Ευκαιρίες Εμπόδια» ενώ στις 18:00, την ίδια μέρα θα γίνει ημερίδα με θέμα  «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αειφορία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Την Κυριακή 27/11 από τις 11:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί έκθεση γευσιγνωσίας Μαρωνίτικων παραδοσιακών προϊόντων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαρώνειας «Ιππαρχία».

Η έκθεση από είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

-Διαφήμιση-
Delegate