Η επεξεργασία των καρπών με κέλυφος

Η επεξεργασία των καρπών με κέλυφος

Παρά το γεγονός ότι η εξαγωγική δραστηριότητα των ακρόδρυων (καρπών με κέλυφος) βρίσκεται σχεδόν σε εμβρυική κατάσταση λόγω της μικρής παραγωγής, η μεταποίηση στη χώρα μας κάνει βήματα, με μικρές εταιρείες και επιχειρήσεις να ασχολούνται με την επεξεργασία των ξηρών καρπών.
krasi-elliniko

«Τι να κάνουμε;»: 6 προτάσεις για το μέλλον του ελληνικού κρασιού

Παρά το μικρό μέγεθός της, σε απόλυτους αριθμούς, η ελληνική οινοποιία συχνά εμφανίζεται ως ένα success story, ένα μοντέλο που μπορεί να εμπνεύσει περαιτέρω...
Η βιολογική καλλιέργεια απάντηση για την αγροτική οικονομία του αύριο

Η βιολογική καλλιέργεια απάντηση για την αγροτική οικονομία του αύριο

Παράδοση, ποιότητα, οινοτουρισμός. Σε αυτό το τρίπτυχο στηρίζεται, εργάζεται και επενδύει ο Αρκάδας οινοποιός Ευάγγελος Καλόγρης, που ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση και προσπαθεί να...
Μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020

Μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας στο ΠAA 2014-2020

Στο εγκεκριμένο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ενισχύονται όλοι οι τύποι εκτροφών ζωικής παραγωγής, δίνοντας, σε κάποια μέτρα, προτεραιότητα στην αιγοπροβατοτροφία. Τα μέτρα και οι...
metapoihsh-elias3 Ανύπαρκτη η ενημέρωση του καταναλωτή για το θέμα

Η ελληνικού τύπου «φυσική ελιά» και οι μέθοδοι μεταποίησης

Ο ελαιοκόμος Μιχαήλ Αϊνατζόγλου εξηγεί πώς η ελληνική φυσική ελιά παρουσιάζει ασύγκριτα διατροφικά, αλλά και εμπορικά πλεονεκτήματα. Αυτά, όμως, θα πρέπει να τα αναδείξουμε με επιμονή, σε έναν κόσμο που επικοινωνιακά λειτουργεί με τρόπους που όλοι γνωρίζουμε...
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις για καινούργιες εκδόσεις