Ένα απόσταγμα που ταξιδεύει από την Ταϊβάν μέχρι την Αμερική

Ένα απόσταγμα που ταξιδεύει από την Ταϊβάν μέχρι την Αμερική
-Διαφήμιση-
Delegate

Μία από τις σημαντικότερες εταιρείες της χώρας στον τομέα της ποτοποιίας, με παράδοση χρόνων, δραστηριοποιείται στην Πάτρα. Πρόκειται για την Pilavas ΑΒΕΕ των αδελφών Νίκου και Περικλή Πιλαβά, η οποία από το 1940 παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας την ίδια συνταγή εδώ και τρεις γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Η ποτοποιία Pilavas ήταν η πρώτη σε όλη την Ελλάδα, που συμμετείχε στις μεγαλύτερες εκθέσεις ποτών σε όλο τον κόσμο, και από τα πρώτα της βήματα πίστεψε και επένδυσε στην εξωστρέφεια. Πλέον, με εδραιωμένη θέση στην αγορά της Ελλάδας, πραγματοποιεί εξαγωγές σε 11 χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία, Ιταλία, FYROM, Κύπρος), στις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ταϊβάν. Σύμφωνα με την εταιρεία, εξάγεται ετησίως το 65% της συνολικής παραγωγής.

Παράλληλα, μεγάλο μέρος των προϊόντων της διατίθεται και στα ελληνικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών και στα πλοία των Μινωικών Γραμμών, της ΑΝΕΚ, της Superfast Ferries και της Strintzis Lines. Η ποτοποιία Πιλαβά διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στην Πάτρα, τελευταίου τύπου αποστακτήρες, υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης οινοπνευματωδών ποτών και δυνατότητα παραγωγής 6.000 φιαλών την ώρα. Είναι πιστοποιημένη κατά το ISΟ 9001 και HACCP.

-Διαφήμιση-
Delegate

Ένα απόσταγμα που ταξιδεύει από την Ταϊβάν μέχρι την Αμερική

  • Η ποτοποιία Pilavas από το 1940 παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ.
  • Τα ηνία της εταιρείας κατέχει σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας, ο Νίκος και ο Περικλής.
  • Εξάγει το 65% της συνολικής παραγωγής της σε 11 χώρες της Ευρώπης, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ταϊβάν.
  • Σημαντική παρουσία έχει και στα ελληνικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών.
  • Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στην Πάτρα και είναι πιστοποιημένη με ISΟ 9001 και HACCP