Έρχεται η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Ελληνικό

Έρχεται η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Ελληνικό
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θα «πλημμυρίσει» µε εκλεκτούς θησαυρούς, αρώματα και γεύσεις από την ελληνική γη.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών, και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας µας και τους παραγωγούς τους.

-Διαφήμιση-

Μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα µας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες, ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές.

Φέτος ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη η έκθεση, θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια οινογνωσίας, μαγειρική από τον Λευτέρη Λαζάρου και διάσημους ΣΕΦ στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και ελληνικά κοκτέιλ µε τσίπουρο και ούζο στο «Πίνουμε Ελλάδα».

Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 φιλοξενεί την Περιφέρεια Κρήτης, ως τιμώμενη περιοχή, µε σημαντικό αριθµό συµµετοχών σε ένα ειδικά διαµορφωµένο περίπτερο ενώ την έκθεση θα τιµήσουν µε αυτόνοµα περίπτερα άλλες έξι περιφέρειες, το Βόρειο Αιγαίο, το Νότιο Αιγαίο, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Αττική και τα Ιόνια νησιά.

Τέλος, η Έκθεση Τροφίµων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για δεύτερη φορά, το «Greek Chef 2017» έναν πανελλήνιο διαγωνισµό µαγειρικής που θα αναδείξει τους επόµενους µεγάλους σεφ της χώρας ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελµατίες και σπουδαστές ΣΕΦ.

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό
Ωράριο: 27/1: 12.00 – 21.30, 28-29/1: 10.00 – 21.30, 30/1: 10.00 – 17.00
Τιμή εισιτηρίου: 5 € (Δωρεάν για επαγγελματίες τροφίμων)

-Διαφήμιση-
Delegate