Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και πολιτισμός των γεύσεων

27 Νοεμβρίου 2015 - 31 Δεκεμβρίου 2015

Τουρισμός, Πολιτισμός, Γαστρονομία. Όταν μιλάμε για γαστρονομικό τουρισμό αναφερόμαστε ουσιαστικά σε μια υποκατηγορία του πολιτιστικού τουρισμού, καθώς η γαστρονομία θεωρείται πολιτιστική έκφραση. Αυτό το είδος τουρισμού, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις παγκοσμίως, παρουσιάζει η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και επιδιώκει να μαγέψει τους επισκέπτες της με μοναδικές περιπλανήσεις και έναν πολιτισμό γεύσεων.

Αυτά τα τρια αποτελούν τα βασικά συστατικά της εταιρείας Alfa Expo, που διοργανώνει την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» από 27 έως 30 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην πόλη της Αθήνας για πρώτη φορά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι πλούσιο με Live Μαγειρική από γνωστούς σεφ, επιχειρήσεις με παραδοσιακών τροφίμωνμα και ποτών, κεντρικό παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες για success stories & συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα. Η έκθεση αποτελεί μια μεγάλη εξερεύνηση για τα μικρά τοπικά μυστικά που κρύβει κάθε περιφέρεια της Ελλάδας!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκθεση αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια που γίνεται από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις. Βασικός στόχος είναι άριστη οργάνωση σε ένα κτήριο σύγχρονο με άριστες υποδομές που θα προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της κάθε περιφέρειας της χώρας μας.

Η κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη για την επίτευξη αυτής της συλλογικής προσπάθειας. Να σημειώσουμε ότι η διοργανώτρια εταιρεία διαθέτει για την κάθε επιχείρηση ένα ολοκληρωμένο πακέτο προώθησης που αποτελείται από:

  • Εκθεσιακό Περίπτερο για κάθε εκθέτη
  • Συμμετοχή στις Β2Β συναντήσεις
  • Προβολή προϊόντων μέσω ημερίδων Success Stories.
  • Απευθείας Πώληση προϊόντων

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Νοεμβρίου 2015
Τέλος:
31 Δεκεμβρίου 2015
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
Ιστοσελίδα:
http://alfaexpo.gr/portfolio_page/ellados-gefsi/

Διοργανωτής

Alfa Expo
Email:
info@alphaexpo.gr
Ιστοσελίδα:
http://alfaexpo.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Λεωφόρος Ποσειδώνος 26, Ελληνικό 167 77 Ελλάδα