Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λάρισα: Ημερίδα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – Βιώσιμη Ανάπτυξη»

12 Μαΐου 2016 18:00 - 21:30

Ημερίδα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – Βιώσιμη Ανάπτυξη» στη Λάρισα

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Βιώσιμη Ανάπτυξη» διοργανώνει το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας και το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και σε συνεργασία με επίσημους κρατικούς φορείς, την Πέμπτη 12 Μαΐου (18:00-21:30), στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στη Λάρισα. (Λ. Κατσώνη & 23ης Οκτωβρίου).

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την ορθολογική διαχείριση των ενεργειακών πόρων, η ημερίδα επιδιώκει την ενημέρωση των πολιτών σε επίκαιρα θέματα ενεργειακής αξιοποίησης των ανανεώσιμων φυσικών πόρων, καθώς και την προσέγγιση σύγχρονων κατευθύνσεων της ενεργειακής εκπαίδευσης.

Το περιεχόμενο της επιστημονικής ημερίδας αναφέρεται σε θέματα, όπως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και βιώσιμη ανάπτυξη, Ενεργειακοί Συνεταιρισμοί στην Ευρώπη, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα-Νέες Θέσεις εργασίας στις Α.Π.Ε., εκπαιδευτικά πακέτα του ΚΑΠΕ για την ενέργεια, εφαρμογές ΑΠΕ σε σχολικές μονάδες, εκπαιδευτικά προγράμματα Κ.Π.Ε. για την ενέργεια, ενεργειακή διαχείριση απορριμμάτων στο Δήμο Λάρισας κ.ά.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαΐου 2016
Ώρα:
18:00 - 21:30
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο «Διόνυσος»
Λ. Κατσώνη & 23ης Οκτωβρίου
Λάρισα, Ελλάδα