Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Eσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», διοργανώνουν ο Σ.Ε.ΒΙ.Τ.ΕΛ και Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

15 Νοεμβρίου 2017 17:00

Eσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», διοργανώνουν ο Σ.Ε.ΒΙ.Τ.ΕΛ και Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (Σ.Ε.ΒΙ.Τ.ΕΛ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00.
Με την εσπερίδα θα εγκαινιασθεί η έναρξη των εκδηλώσεων για τις “ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 2017”, θεσμός τον οποίο έχει καθιερώσει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο και θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Eσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», διοργανώνουν ο Σ.Ε.ΒΙ.Τ.ΕΛ και Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

Εξειδικευμένοι εισηγητές θα αναλύσουν το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, τη σημασία του ελαιολάδου στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, το ρόλο του ελαιολάδου στη Γαστρονομία, καθώς και τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης, ακολουθήστεhttp://sevitel.gr/node/74

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό μετά από δήλωση στο τηλ. 2103238856.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Νοεμβρίου 2017
Ώρα:
17:00

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακή αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ
Αριστοτέλους 46
Αθήνα, Αττική Ελλάδα