- Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας
29 Μαΐου 2017 - 31 Μαΐου 2017
To Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά τα δωρεάν «Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας». Μέσα από τα σεμινάρια το κοινό και οι επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη της Μεσσηνιακής διατροφής καθώς και για σημαντικά ζητήματα του τομέα της εστίασης.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Navarino Dunes της Costa Navarino, στις 29, 30 & 31 Μαΐου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα, 15 Μαΐου έως τις 26 Μαΐου 2017
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση και η γνωριμία των συμμετεχόντων με την ιδιαίτερη παραδοσιακή κουζίνα της Μεσσηνίας εστιάζοντας στην ποικιλία των εκλεκτών τοπικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή. Για δηλώσεις συμμετοχής στα φετινά Σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Γεωργία Παλόγλου (Επιμελητήριο Μεσσηνίας) στα τηλέφωνα 27210 62218, 27210 62200 και ώρες 9.00-15.00. Για ώρες εκτός γραφείου μπορούν να επικοινωνούν στο 6986 689093. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προεγγραφής.