Ημερίδα στην Κοιλάδα από Δήμο Λαρισαίων – GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ημερίδα στην Κοιλάδα από Δήμο Λαρισαίων – Gaia Επιχειρείν
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η «αξιοποίηση χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών εργαλείων για την οργάνωση της Ελληνικής παραγωγής», ήταν το θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κοιλάδα, με πρωτοβουλία του δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, για τους παραγωγούς του Δήμου.

Στην  γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Κοιλάδας, έγινε ευρεία και αναλυτική ενημέρωση από τον εμπορικό διευθυντή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κ.  Πολύδωρος Ξενικάκης, για όλα τα αναπτυξιακά εργαλεία που έχουν στη διάθεση τους οι παραγωγοί μέσω ΕΕ και ΚΥΠ.

-Διαφήμιση-

Ο κ. Ξενικάκης, επεσήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας συνεργατικών σχημάτων, αφού όπως τόνισε υπάρχουν σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για τα μέλη, όπως π.χ. η μείωση κόστους παραγωγής, φορολογικές ελαφρύνσεις, μεγάλες ενισχύσεις στα προαναφερθέντα προγράμματα, ισχυρή διαπραγματευτική δυνατότητα στη προώθηση των προϊόντων, κ.α. Τέλος επισημάνθηκε η συμβολή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στη παραγωγική ανασυγκρότηση των περιοχών όπου δραστηριοποιείται μέσω των ψηφιακών και συμβουλευτικών της υπηρεσιών και η δυνατότητα των παραγωγών να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που τους αφορούν από τα σταθερά σημεία εξυπηρέτησης της Gaia Eπιχειρείν υπό τον διακριτό τίτλο ΚΕΑ ( Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών).

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας κ. Αθαν. Βλησσαρούλης,  ενώ εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων τοποθετήσεις έγιναν από τους αντιδημάρχους κ.κ. Θάνο Αδαμόπουλο και Παν. Νταή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και περιφερειακός διευθυντής GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Λάρισας κ. Αιμίλιος Νταγιάννης.

-Διαφήμιση-
Delegate