Με καθαρό νερό και πάλι η πόλη των Ιωαννίνων

Με καθαρό νερό και πάλι η πόλη των Ιωαννίνων
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Το μεσημέρι της Πέμπτης 31/5 η υδροδότηση στην πόλη των Ιωαννίνων θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Ήδη σε ορισμένες περιοχές έχει επανέλθει κανονικά μετά τη σοβαρή βλάβη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χθες η ΔΕΥΑΙ στο αντλιοστάσιο της Κρύας”. Αυτό τονίζει σε πρωινή ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ εργάστηκαν συνεχώς για την αποκατάστασή της και κατάφεραν να ξεκινήσουν το γέμισμα των δεξαμενών από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.
Αργά το βράδυ όμως παρατηρήθηκε ξανά θολότητα στο νερό του δικτύου με αποτέλεσμα στις 3 τα ξημερώματα να αδειάσουν ξανά οι δεξαμενές.

-Διαφήμιση-

Μέχρι αυτή την ώρα το δίκτυο παρακολουθείται ενδελεχώς προκείμενου το νερό που θα φτάσει στους καταναλωτές να είναι κατάλληλο.
Δυστυχώς με την επανέναρξη της υδροδότησης έχουν παρατηρηθεί ορισμένα προβλήματα σε σημεία του δικτύου τα οποία αντιμετωπίζονται, δημιουργούν όμως παράλληλα καθυστέρηση στην υδροδότηση ορισμένων περιοχών.

Τέλος οι καταναλωτές καλό θα ήταν, όταν επανέλθει το νερό στις βρύσες τους, να τις αφήσουν για ένα χρονικό διάστημα ανοιχτές πριν το καταναλώσουν, αναφέρει η νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-
Delegate