Μαρινόπουλος: Συζητάμε με τις πιστώτριες τράπεζες

Αγώνας δρόμου για να μείνει ζωντανό το ντηλ Μαρινόπουλου- Σκλαβενίτη
-Διαφήμιση-
Delegate

Σε συζητήσεις με τις τράπεζες με στόχο, όπως επισημαίνει, την επάνοδό της στην κανονικότητα βρίσκεται η Μαρινόπουλος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία μετά τα δημοσιεύματα και τη φημολογία για το «ναυάγιο» του ντηλ με το Σκλαβενίτη και τη βιωσιμότητά της επισημαίνει ότι «αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες μας παραμένουν η διασφάλιση των εργαζομένων μας, οι σχέσεις με τους προμηθευτές μας και το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό, που μας στηρίζει σε μια πορεία 54  ετών».

Η ανακοίνωση της Μαρινόπουλος

«Η Μαρινόπουλος βρίσκεται εν μέσω του απαιτητικού και χρονοβόρου εγχειρήματος που στοχεύει στην επάνοδο της λειτουργίας της εταιρείας στην κανονικότητα, το συντομότερο δυνατόν.
Παραμένουμε σε συνεχείς συζητήσεις με τις τράπεζες μας, για την ανάπτυξη ενός συνολικού στρατηγικού πλάνου που θα επιτρέπει στην εταιρεία όχι μόνο να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει αλλά και να θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμα βιώσιμης λύσης.
Αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες μας παραμένουν η διασφάλιση των εργαζομένων μας, οι σχέσεις με τους προμηθευτές μας και το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό, που μας στηρίζει σε μια πορεία 54  ετών.
Θα επανέλθουμε με σχετικές ενημερώσεις βάσει των εξελίξεων εντός των επόμενων εβδομάδων».