Μενού 700 εκθετών στην Detrop – Oenos

Μενού 700 εκθετών στην Detrop - Oenos

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου τροφίμων-ποτών με τοπική και περιφερειακή διάσταση θα είναι η φετινή διοργάνωση της Detrop-Oenos, η οποία θα έχει «μενού» 700 εκθετών, 12 εκθεσιακών περιπτέρων, 300 hosted buyers (προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 36 χώρες, 5.500 κλεισμένων επιχειρηματικών ραντεβού και πολυάριθμων παράλληλων εκδηλώσεων.

Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία, που συνθέτουν το εκθεσιακό δίδυμο Detrop-Oenos, που θα πραγματοποιήσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου θεσσαλονίκης.

H 26η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, «Detrop» και η 6η Διεθνής Έκθεση Οίνου, «Oenos», θα έχουν στο επίκεντρο τους δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών. Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο ελαιόλαδο και την ελιά, τον θησαυρό της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και το δεύτερο στα αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.

Μετά από πολλά χρόνια οι εκθέσεις Detrop-Oenos θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης με 12 θεματοποιημένα περίπτερα (συνολικά 35.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου) για την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία των επισκεπτών. Οι δύο εκθέσεις πλαισιώνονται από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις (συνεργάτης στις παράλληλες εκδηλώσεις η εταιρεία Places & Flavors), οι οποίες καλύπτουν πολλά επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια.

gaia pedia - ηλεκτρονική αγροτική εγκυκλοπέδια