Μέχρι τέλη Μαΐου η πληρωμή των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ

Μέχρι τέλη Μαΐου η πληρωμή των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στις 26/5 εκτιμάται ότι θα έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ, καθώς όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Οργανισμού Θεοφάνης Κουρεμπές αυτή την στιγμή ο ΕΛΓΑ βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης των δεδουλευμένων τους.

Πιο αναλυτικά, σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ επισημαίνει: «Στις 4/04/2017 με το ΦΕΚ 1189/Β/4-4-2017 επιλύθηκε το πρόβλημα των αποζημιώσεων των ανταποκριτών των ΕΛ.Γ.Α. Αμέσως η διοίκηση ενημέρωσε την ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνοντας ότι μετά τις προγραμματισμένες πληρωμές των αποζημιώσεων των αγροτών για τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η εκκαθάριση των δεδουλευμένων των ανταποκριτών του 2016.

Στη λογική αυτή η κατεύθυνση του Οργανισμού είναι να καταβληθούν οι αποδοχές για το 2016 μέχρι το τέλος Μαΐου».

Και συμπληρώνει: «Παρόλα αυτά είδαμε με απορία Δ.Τ της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καλεί τους ανταποκριτές σε αποχή από το έργο τους χωρίς μάλιστα να ενημερωθεί η διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α.

Επειδή αυτές οι πρακτικές, μάλλον, αποπροσανατολίζουν τον εργαζόμενο κόσμο και δεν αποσκοπούν στη συνεννόηση και επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται αλλά και φορτώνουν με αγωνία τους αγρότες να ενημερώσουμε ότι ο ΕΛΓΑ βρίσκεται στη διαδικασία εκκαθάρισης των αποζημιώσεων των ανταποκριτών με εκτιμώμενη ημερομηνία καταβολής τους την 26/05/2017».

 

 

-Διαφήμιση-
Delegate