Μπαίνει στην αγορά της Σερβίας η Creta Farms

Creta Farms: Αυξημένες κατά 10,2% οι πωλήσεις σε επίπεδο ομίλου το 2017
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ένα ακόμα βήμα για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της πραγματοποιεί η Creta Farms ABΕE αποκτώντας παρουσία και στην αγορά της Σερβίας με τα προϊόντα της σειράς Εν Ελλάδι.

Το εγχείρημα υλοποιείται μέσω της μεθόδου Supply & Licensing agreement.

-Διαφήμιση-

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στο Business Forum της Σερβίας, μεταξύ των Πρωθυπουργών των 2 χωρών και πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων της επιχειρηματικής κοινωνίας, έγινε η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Creta Farms με την Carnex, παρόντων του Προέδρου της Creta Farms, Εμμανουήλ Δομαζάκη και του Γενικού Διευθυντή της Carnex, Vladista Mladenovic.

Τη συμφωνία αυτή και την προώθηση των προϊόντων θα υποστηρίξουν και οι 2 πλευρές με συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. Οι δυο εκπρόσωποι των εταιριών, ο πρόεδρος της Creta Farms, Εμμανουήλ Δομαζάκης, και ο Γενικός Διευθυντής της Carnex, Vladista Mladenovic, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους ενώνοντας τις δυνάμεις της μεγαλύτερης εταιρίας αλλαντικών στην Ελλάδα και της μεγαλύτερης εταιρίας αγροδιατροφής της Σερβίας. Συγκεκριμένα, ο τοπικός συνεργάτης στην αγορά της Σερβίας εξυπηρετεί στο σύνολο της αγοράς 20,000 πελάτες, απαριθμεί 1000 άτομα προσωπικό και αποτελεί κομμάτι ενός από τους ισχυρότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης αναφέρθηκε ότι τα προϊόντα θα βρίσκονται σύντομα τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω της Carnex, η οποία διατηρεί ισχυρή θέση στην τοπική αγορά με ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής. Η Creta Farms, ως η μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα αλλαντοποιία στην Ελλάδα, διεξήγαγε έρευνα και μελέτη στην αγορά της Σερβίας, λαμβάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής σχετικά με τη γευστική υπεροχή όλων των προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση στη σειρά ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, με την οποία η εταιρεία διαφοροποιείται στο χώρο των αλλαντικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο κος Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms δήλωσε: « Η Creta Farms έχει αποδείξει τους τελευταίους μήνες ότι επεκτείνεται με ραγδαίους ρυθμούς στα Βαλκάνια και την Ευρώπη με την υπόσχεση για δυναμική συνέχεια. H Σερβία, με την οικονομία της να εισέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης, αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία των Δυτικών Βαλκανίων, με την εκεί αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι ως εταιρεία που μπορούμε και επενδύουμε, ενισχύοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα στο εξωτερικό αλλά κυρίως που τόσο μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Carnex εμπιστεύονται την καινοτομία μας και υιοθετούν τη φιλοσοφία μας για ποιοτικά και θρεπτικά προϊόντα τα οποία θα βοηθήσουν τον κόσμο να μάθει να τρέφεται και να ζει καλύτερα!»

-Διαφήμιση-
Delegate