Ο συνεργατισμός στο επίκεντρο του 23ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών

23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών
-Διαφήμιση-
Delegate

Με επιτυχία, και γεννώντας προσδοκίες για ευόδωση των ελπιδοφόρων πρωτοβουλιών που βρήκαν πρόσφορο έδαφος κατά τις εργασίες του, ολοκληρώθηκε το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στο νησί της Ρόδου.

Το συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Rodos Palace με θέμα «Νέοι Αγρότες, καλλιεργούμε το συνεργατισμό», διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πλήθος εκπροσώπων του αγροτικού και πολιτικού κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το τριήμερο συνέδριο, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στο κρίσιμο κεντρικό του θέμα, που αφορούσε τη σημασία του συνεργατισμού για το μέλλον των αγροτών. Μάλιστα, το κλίμα του συνεδρίου αποτύπωσε λεπτομερώς την αναγκαιότητα συνεργασίας και από κοινού ενεργειών, διαμέσου ενδιαφερουσών προτάσεων και διαφωτιστικών ομιλιών.

-Διαφήμιση-
Delegate

Τα καίρια ζητήματα πλαισιώθηκαν από τη διεξαγωγή χρήσιμων εργαστηρίων, όπου και διατυπώθηκαν δράσεις πολιτικής στους θεματικούς άξονες του συνεργατισμού, των υδατοκαλλιεργειών και την αλιείας γενικότερα, της ανάπτυξης της υπαίθρου, αλλά και της επιχειρηματικότητας, με έμφαση στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Νίκος Γαργαλάκος