Οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Οίνου και Αποσταγμάτων τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη

Οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Οίνου και Αποσταγμάτων τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ο πρόεδρος της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. Α.Ε. Στέλλιος Μπουτάρης και ο πρόεδρος του διαγωνισμού Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW ανακοινώνουν την διεξαγωγή του  
17ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 3 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.

Πρόκειται για τους μοναδικούς διεθνείς διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται στη χώρα μας σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου και αποσταγμάτων του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, O.I.V.) και την «αναγνώριση του δικαιώματος διοργάνωσης – διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

-Διαφήμιση-

Την ευθύνη διοργάνωσης των διαγωνισμών φέρει μία οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από φορείς του κλάδου και ο έλεγχος των διαδικασιών του υλοποιείται από ένα ανεξάρτητο Προεδρείο και εκπροσώπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Γενικού Χημείου του Κράτους και του O.I.V. Τα διαγωνιζόμενα προϊόντα αξιολογούνται από έμπειρους, Έλληνες και ξένους, γευσιγνώστες.   

Δηλώσεις συμμετοχής: Από 3 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου 2017

Παραλαβή των δειγμάτων: Από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, στα τηλέφωνα της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.  (2310281617 & 2310281632, κος Σεραφείμ Θεοχάρης) και στα ακόλουθα έγγραφα:

  • Πρόσκληση συμμετοχής
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό
  • Ειδικές διακρίσεις οίνων
  • Δηλώσεις συμμετοχής

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
Γιαννιτσών 90, T.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 281617 & 2310 281632                                                   
F. 2310 281619                          
Email: [email protected] 
www.tiwc.gr

-Διαφήμιση-
Delegate