Όλες οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ για Βασική, Πρασίνισμα, εξισωτικές, υπόλοιπα ΠΑΑ (leader, βιολογικά, νιτρορύπανση κ.α.)

Ανακοίνωση της επιτροπής των μπλόκων κάνει λόγο για νέο τσεκούρωμα στη βασική ενίσχυση
-Διαφήμιση-
Delegate

Ζεστό χρήμα στην πρωτογενή παραγωγή ετοιμάζει να… ρίξει το ΥπΑΑΤ μέχρι το τέλος του έτους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΥΧ», ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σε μια προσπάθεια να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα των τελευταίων ετών είναι καθ’ όλά έτοιμος.

Οι πιστώσεις θα κορυφωθούν το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου, με την προκαταβολή και εξόφληση της… μητέρας των αγροτικών πληρωμών, τη βασική ενίσχυση (συμπεριλαμβανομένου και του Πρασινίσματος και των γεωργών νεαρής ηλικίας)!

Η «ΥΧ» αποκαλύπτει πότε θα πιστωθεί η προκαταβολή της Βασικής (και το ύψος της), η εξόφλησή της (και το ύψος της), η πληρωμή του Πρασινίσματος αλλά και των γεωργών νεαρής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένων και των ποσών που θα πιστωθούν).

Επίσης, η «ΥΧ», αποκαλύπτει τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τις πληρωμές των εκκρεμοτήτων όλων των καθεστώτων της βασικής  ενίσχυσης έτους 2015, των επιχειρησιακών προγραμμάτων (ΟΕΦ, Προγράμματα ΟΠ οπωροκηπευτικών, Προώθησης γεωργικών προϊόντων, Μελισσοκομίας),  εκτάκτων μέτρων στήριξης από το Ρωσικό εμπάργκο, ανειλημμένων υποχρεώσεων Μέτρων του ΠΑΑ 2007-2013, αγροπεριβαλλοντικών ενισχύσεων (βιολογικά, νιτρορρύπανση κ.α.), εξισωτικών αποζημιώσεων (υπόλοιπα 2014 – 2015) και Leader.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στη «ΥΧ» φύλλο 46 που κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή 16/9 στα περίπτερα όλης της χώρας