Όλη η τουριστική αγορά της Ελλάδας στο Metropolitan Expo

Όλη η τουριστική αγορά της Ελλάδας στο Metropolitan Expo
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, οι μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα, διοργανώνονται από 11 έως 15 Ιανουαρίου 2017, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την εταιρεία ΡΟΤΑ Οργάνωση. Κάθε χρόνο και οι τρεις εκθέσεις αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Στη ΤΕΧΝΗΜΑ και ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ 2017, πάνω από 400 εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, διατηρώντας έτσι την τοπική παράδοση. Στην ανανεωμένη ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ 2017, θα παρουσιασθεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ανεκτίμητης Ελληνικής παράδοσης, όλα χαρακτηριστικές κατασκευές μεγάλης αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα Ελληνικής ραφής, βυζαντινές εικόνες, έργα τέχνης, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, καλλυντικά κτλ

-Διαφήμιση-

Περισσότεροι από 600 εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολύ γνωστές στο εκθεσιακό κοινό επιχειρήσεις αλλά και νέες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2017 όλες τις νέες τάσεις σε τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, όπως ενδύματα, αξεσουάρ – μπιζού γυαλιά ηλίου, cart postal, αναμνηστικά-σουβενίρ και διακοσμητικά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το Ελληνικό ύφος, καθώς και είδη θαλάσσης ή άλλα είδη που σχετίζονται με τις καλοκαιρινές διακοπές

Καθώς ο τουρισμός αποτελεί για την Ελλάδα την βαριά της βιομηχανία, οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2017 αποτελούν την καρδιά της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα.

Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2017 φιλοξενούν 1000 και πλέον εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν χιλιάδες τουριστικά προϊόντα που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Δίκαια λοιπόν οι εμπορικοί επισκέπτες την χαρακτηρίζουν ως τη μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών παγκοσμίως.

Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2017 απευθύνονται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 11 έως και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 20:00, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.popularart.gr, www.technima-expo.gr, www.parousies.gr.

Σχετικά με τη ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων

Η ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας, τη διαχείριση των μεγαλύτερων και πλέον σύγχρονων εκθεσιακών κέντρων της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Περισσότερες πληροφορίες για τη ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

-Διαφήμιση-
Delegate