Ορεστιάδα: Επιστημονική Διημερίδα στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Φιλοσοφία

Ορεστιάδα: Επιστημονική Διημερίδα στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Φιλοσοφία
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει την 4η Επιστημονική Διημερίδα στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Φιλοσοφία με θέμα «Περιβαλλοντική Πολιτική: Καλές Πρακτικές, Προβλήματα και Προοπτικές». Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Μαΐου 2018, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δ.Π.Θ. στην Ορεστιάδα, στα αμφιθέατρα Ζαφείρης Άμπας και Κωνσταντίνος Σίδερης.

Το πρωί του Σαββάτου θα λάβουν παράλληλα χώρα δυο ημερίδες με θέματα την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Πρακτικές Διαχείρισης, όπως για παράδειγμα την Διαχείριση Δασών αλλά και την Βιοποικιλότητα. Το απόγευμα η θεματολογία περιλαμβάνει τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και τη Νομοθεσία όπως επίσης την Ιστορία και την Φιλοσοφία.

-Διαφήμιση-

Την Κυριακή θα προσεγγιστούν θέματα Κοινωνίας- Οικονομίας κι Επικοινωνίας αλλά και Περιβαλλοντικά Προβλήματα όπως η Κλιματική Αλλαγή. Εκεί, περιλαμβάνεται ενότητα με αντικείμενο την «Διερεύνηση της άποψης των γεωργών σχετικά με τις επιπτώσεις των πλημμυρών στον Έβρο».

-Διαφήμιση-
Delegate