Πάει για παράταση η εξόφληση εισφορών του ΟΓΑ

Πάει για παράταση η εξόφληση των εισφορών του ΟΓΑ
-Διαφήμιση-
Delegate

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθεί παράταση στην προθεσμία για την εξόφληση των εισφορών του ΟΓΑ.

Αυτό ανέφερε στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μιχάλη Τζελέπη ο διοικητής του ΟΓΑ, Θανάσης Μπακαλέξης σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εκπνέει αύριο, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

-Διαφήμιση-

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης, μετά από πρόσφατη επαφή που είχε με τον Διοικητή του ΟΓΑ, κ. Μπακαλέξη Αλέξη αιτήθηκε την «παράταση τουλάχιστον 1 μήνα για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2015».

Ειδικότερα, ο Βουλευτής αρχικά έθεσε το ζήτημα στον Διοικητή της επείγουσας και επιβεβλημένης ανάγκης να δοθεί παράταση τουλάχιστον 1 μήνα για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών για το β΄ εξάμηνο του 2015, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στις πληρωμές των παραγωγών από: υπόλοιπα επιδοτήσεων, εξισωτικών ενισχύσεων, αποζημιώσεων για ζημιές που κατεγράφησαν το 2015, από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου κλπ».

Ο Διοικητής του ΟΓΑ ενημέρωσε τον κ. Τζελέπη ότι θα δοθεί παράταση στους αγρότες, καθώς «είναι δίκαια τα αιτήματα των αγροτών», η οποία θα κοινοποιηθεί την Πέμπτη 30-6-2016.