Πάνε για ρεκόρ οι εξαγωγές φράουλας

Πάνε για ρεκόρ οι εξαγωγές φράουλας
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Συνεχίστηκαν και την τελευταία εβδομάδα οι εξαγωγές φραουλών με αυξημένους ρυθμούς, τέτοιους που συντηρούν τις προοπτικές καταγραφής ρεκόρ για φέτος, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο εξαγωγών του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής, Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUITHELLAS.

Ακόμη, με μικρότερη, πλέον, ροή συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ακτινιδίων, φτάνοντας στις ποσότητες ρεκόρ των 149.322 τόνων, έναντι 104.418 τόνων πέρσι μέχρι την αντίστοιχη εβδομάδα, ενώ, εκτιμάται ότι συνολικά θα ξεπεράσουν τους 160.000 τόνους.

-Διαφήμιση-

Στο μεταξύ, μειώνονται οι ρυθμοί εξαγωγικής κίνησης για τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια, που επηρεάζονται και από τη μικροκαρπία, συνεχίζεται η δραστηριότητα και για τα μήλα, τα αγγούρια και τις ντομάτες. Σημειώνεται, τέλος, ότι η συνολική εικόνα των εξαγωγών εμφανίζεται βελτιωμένη στη συνολική της εικόνα, δεδομένης της αναμενόμενης συγκομιδής και εξαγωγής ανοιξιάτικων φρούτων, όπως βερίκοκων και καρπουζιών στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Οι τιμές για όλες τα εξαγόμενα οπωροκηπευτικά που ανταποκρίνονται στις απαραίτητες προδιαγραφές χαρακτηρίζονται σταθερές.

-Διαφήμιση-
Delegate