Σε Πάτρα και Αίγιο το Σάββατο ο Τσιρώνης, στη Λαμία τη Δευτέρα

Περιοδεία Γ. Τσιρώνη σε Πάτρα και Αίγιο
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Περιοδεία σε Πάτρα και Αίγιο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, αγροτικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το πρόγραμμά του, το Σάββατο το πρωί ο κ. Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Αίγιο με τον δήμαρχο Αιγιαλείας, Θανάση Παναγόπουλο, ενώ θα ακολουθήσουν συσκέψεις με τους αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς της περιοχής.

-Διαφήμιση-

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου στις 12:00, στο κτήριο της Περιφέρειας, θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα του χαρτοφυλακίου του, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ στις 12:30 θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα.

Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Δημαρχείο, ενώ αμέσως μετά το απόγευμα, θα επισκεφτεί το Τμήμα Φυτοπροστασίας.

Το βράδυ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Τριταία για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Ερύμανθου, Θανάση Καρπή.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο αναπληρωτής υπουργός θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάλλου, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο κ. Τσιρώνης θα βρεθεί στη Λαμία, προκειμένου να συναντηθεί με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και με αγροτικούς φορείς της περιοχής.

Στις 10:00 το πρωί ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα της αρμοδιότητάς του με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και υπηρεσιακούς φορείς, στο κτήριο της Περιφέρειας.

Στις 11:30πμ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη, στο Δημαρχείο, ενώ στις 12:15μμ θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 13:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τους αγροτικούς φορείς της Περιοχής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου θα συζητήσει μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, αλλά και αυτά που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς επίσης και μέτρα που προωθεί το Υπουργείο, όπως για την βιολογική γεωργία και την περιαστική κτηνοτροφία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Λαμία, ο Αν. Υπουργός θα πραγματοποιήσει παράλληλα συναντήσεις με αγρότες της περιοχής, μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 19:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.

 

-Διαφήμιση-
Delegate