Πως υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στις Μοίρες της Κρήτης (φωτορεπορτάζ)

Επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Από όλα είχε η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη όπου συναντήθηκε με τοπικούς παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους τους περιφέρειας αλλά και απλούς αγρότες.

Δείτε φωτο από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη:

-Διαφήμιση-

Εκτός από τις στιγμές έντασης στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες την παράσταση έκλεψαν και κάποια πανό που αναρτήθηκαν με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη. «Αύξηση στον ΟΓΑ, αύξηση στον ΦΠΑ, αύξηση στα εφόδια. Δεν αντέχουμε άλλο», ήταν ένα από αυτά!

Ο Αλ.Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ενισχύσεων, εξηγώντας ότι το 2015 η κυβέρνηση παρέλαβε μια απολύτως προβληματική κατάσταση.

«Γνωρίζω πολύ καλά πως το μεγάλο βάρος της κρίσης το έχουν σηκώσει οι αγρότες και θέλω να επισημάνω πως είναι ηθική υπουργική υποχρέωση η στήριξη των αγροτών, όχι μόνο γιατί αυτό θα δώσει προοπτική στην οικονομία αλλά και γιατί είναι μια ηθική υποχρέωση στους συμπολίτες μας» είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στη 13η σύνταξη που έρχεται σε λίγες ημέρες: 

«Είμαστε αποφασισμένοι, ό,τι περίσσευμα υπάρχει από αυτή τη σκληρή δημοσιονομική προσπάθεια, να δίνεται κατά προτεραιότητα σε αυτούς που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Αυτό το νόημα είχε η προσπάθεια που κάναμε με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και με τη 13η σύνταξη που την κάνουμε πράξη παρά τις όποιες αντιρρήσεις».

-Διαφήμιση-
Delegate