Πως το COSMOTE Business One βοήθησε τρεις οικογενειακές ελληνικές επιχειρήσεις

Πώς το COSMOTE Business One βοήθησε τρεις οικογενειακές ελληνικές επιχειρήσεις

Καλύτερη επικοινωνία και οργάνωση, ευελιξία και αποδοτικότητα στην καθημερινότητά τους κέρδισαν τρεις ελληνικές οικογενειακές εταιρείες (CHANIOTAKIS,  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, al2) που ξεχώρισαν στο πρόγραμμα “Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων” της COSMOTE, για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις μοιράστηκαν την δική τους ιστορία για την πορεία, την εξέλιξη και τους μελλοντικούς τους στόχους και αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της Cosmote.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας δωρεάν για 18 μήνες το COSMOTE Business One, που περιλαμβάνει λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud Storage–Email, οι τρεις νικήτριες επιχειρήσεις του προγράμματος “Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων” εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο αποτελεσματικές. Επιπλέον, οι τρεις νικήτριες εταιρείες κέρδισαν σημαντική διαφημιστική προβολή.

cosmote-elliniki-epixeirimatikotita-chaniotakis

«Το Smart Office είναι πολύ ευέλικτο και μας έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Χάρη σ’ αυτό το σύνολο εξαιρετικά χρήσιμων υπηρεσιών προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου, μπορέσαμε να οργανώσουμε καλύτερα την εταιρεία μας. Παράλληλα, είναι πιο εύκολη η πρόσβαση για τον πελάτη και γλιτώνει χρόνο στη διαδικασία για να βρει το κατάλληλο τμήμα και να εξυπηρετηθεί», δήλωσαν οι κ.κ. Σπύρος και Θοδωρής Χανιωτάκης της εταιρείας κατασκευής υποδημάτων CHANIOTAKIS. Το 1975 ο Φώτης και η Βίλλυ Χανιωτάκη ξεκίνησαν τη δική τους επιχείρηση υποδημάτων. Σχεδόν 40 χρόνια μετά, η πορεία της συνεχίζεται, με οδηγούς τους γιους τους, Σπύρο και Θοδωρή. Η ομώνυμη εταιρεία, με παράδοση στο χώρο, που ήταν και η πρώτη νικήτρια, κέρδισε και διαφημιστική προβολή αξίας 25.000 ευρώ.

cosmote-elliniki-epixeirimatikotita-makedoniki

«Η επιχείρησή μας είναι μοιρασμένη σε Αθήνα και Σκύδρα αλλά με το COSMOTE Business One είναι σαν να είμαστε μαζί. Μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας πολύ, ενώ με το COSMOTE Business Cloud μπορούμε να αποθηκεύουμε, να ανταλλάσουμε και να μοιραζόμαστε αρχεία, έχοντας έτσι ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο της επιχείρησης», δήλωσαν οι Βασίλης και Λεωνίδας Χαλβατζής της εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, που αναδείχτηκε δεύτερη νικήτρια. Η αναγνωρισμένη επιχείρηση μεταποίησης φρούτων & παραγωγής τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, που ξεκίνησε το 1972, παίρνει το σημερινό της όνομα από την περιοχή καταγωγής της οικογένειας και ξεκινά να ασχολείται με την μεταποίηση φρούτων και την παραγωγή μαρμελάδας από αγνά ελληνικά υλικά. Οι Βασίλης και Λεωνίδας Χαλβατζής που διοικούν την επιχείρηση σήμερα, σχεδιάζουν ένα μέλλον στο οποίο θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ορθή Γεωργική Πρακτική, τις τοπικές κοινωνίες και τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Η εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ κέρδισε και 20.000 ευρώ διαφημιστική προβολή.

cosmote-elliniki-epixeirimatikotita-al2

Εξίσου χρήσιμες έχουν αποδειχτεί οι υπηρεσίες COSMOTE Business One και στην τρίτη νικήτρια εταιρεία, την πρωτοπόρα επιχείρηση design & κατασκευής επίπλου al2. Το 1973 ο Αλέξιος Αλεξόπουλος ανοίγει επιπλοποιείο. Σχεδόν 40 χρόνια μετά, η πορεία του συνεχίζεται, με οδηγούς τους δύο γιους του. Η al2 σήμερα πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο design επίπλου, με εξαγωγές σε 15 χώρες. «Η καθημερινότητα στην εταιρεία μας έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις στην επικοινωνία είτε αυτή είναι κινητή, είτε σταθερή. Θέλαμε έναν δυνατό συνεργάτη που να μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές μας ανάγκες. Γι’ αυτό επιλέξαμε την COSMOTE και το πρόγραμμα COSMOTE Business One», τόνισε ο κ. Μάνος Αλεξόπουλος της εταιρείας al2, η οποία επωφελήθηκε και από διαφημιστική προβολή 15.000 ευρώ.

Με υπηρεσίες όπως το COSMOTE Business One, που εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση και την κάνουν πιο αποτελεσματική και με μία σειρά προηγμένων εργαλείων που την βοηθούν να δουλεύει καλύτερα, η COSMOTE θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στις οικογενειακές επιχειρήσεις απαντώντας στις καθημερινές τους ανάγκες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη τους.

gaia-sense