Πότε θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Παρέλαση πληρωμών
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των κτηνοτρόφων που είχαν προβλήματα στην τελευταία πληρωμή συνδεδεμένων ενισχύσεων (στο ζωικό κεφάλαιο) σχετικά με την υποβολή ενστάσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ypaithros.gr ο ΟΠΕΚΕΠΕ τις τελευταίες ημέρες δέχεται πλήθος ερωτημάτων σχετικά με την έναρξη υποβολής των ενστάσεων. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε ίσως τις επόμενες ημέρες (ή ακόμα και ώρες) θα βγει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του οργανισμού πληρωμών.

Ωστόσο – σύμφωνα με άλλες πληροφορίες – μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα  δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων αφού θα πρέπει να είναι έτοιμο το σύστημα για την διαδικασία.

Επίσης εκτός των προβλημάτων με τη μεταφορά στοιχείων που διαθέτουν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναγνώστες μας αναφέρουν πως προβλήματα στις πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων δημιούργησε και το γεγονός ότι: τα ιδιωτικά εργαστήρια ανάλυσης γάλακτος δεν έστειλαν  μέχρι τώρα στοιχεία αναλύσεων του κάθε παραγωγού».

-Διαφήμιση-
Delegate